Saturday, October 3, 2020

Новий Lexus IS не приїде в Європу

 Виробник не планує поставляти новинку в ЄС і сусідні країни, а головним ринком збуту стане США

Як пише AutoWeek з посиланням на офіційного імпортера марки в Нідерландах, це рішення зумовлене бажанням уникнути внутрішньої конкуренції. За підсумками 2019 року біля 80% європейських продажів Lexus довелося на кросовери і позашляховики, в той час як IS йде генерації виявився однією з найменш популярних моделей. При цьому європейцям (і росіянам) вже доступний свіжий ES, яким фактично замінили відразу і попередній ES, і GS. Судячи з усього, в «Лексусі» вважають, що при існуючому рівні попиту місця для ще одного седана в товарній лінійці немає. Тому продавати новинку будуть, головним чином, в США.

Тим часом, як повідомляє портал Motor1, прем'єра нового Lexus IS відбудеться 10 червня. На даний момент виробник опублікував єдиний тизер і не розкрив ніякої технічної інформації, але передбачається, що четирехдверка переведуть на нову - загальну з LS і LC - заднеприводную платформу TNGA-L і забезпечать двигуном V8 (в модифікації IS 500).

No comments:

Post a Comment

Lexus показав оновлений седан LS

 Флагманський седан японського бренду отримав злегка змінену зовнішність, а також став швидше і комфортніше Від попередника рестайлінговий L...