Saturday, October 3, 2020

Для Lexus LC вийшов тюнінг TRD. Все заради кращої аеродинаміки

 Тойотовское підрозділ TRD ( Toyota Racing Development) випустило спортивний обвіс для спорткара Lexus LC. Доробки зачіпають в основному візуальну частину, хоча деякі елементи впливають на поведінку автомобіля

Обвіс включає велике заднє антикрило і обтічник над задніми сидіннями. Перша деталь повинна підвищити стабільність Lexus LC на високих швидкостях, друга - знизити шум вітру в кабіні кабріолета. Модифіковані бічні спідниці распрямляют повітряний потік на бічній поверхні кузова, що позитивно позначається на стійкості руху по прямій.

Також клієнти зможуть придбати передній спліттер, який зменшує просвіт на 30 мм і збільшує притискну силу, задній дифузор (він також нарощує притискну силу) і зменшений задній спойлер (покликаний підвищити стійкість на швидкості).

Окремо згадані більш продуктивні амортизатори. Компанія не розкриває деталей, але напевно йдеться про збільшену жорсткості. Можна докупити 21-дюймові ковані диски з трьома варіантами дизайну (два з них різняться тільки кольором). Вони допомагають знизити безпружинні маси і додатково підвищити жорсткість.

No comments:

Post a Comment

Lexus показав оновлений седан LS

 Флагманський седан японського бренду отримав злегка змінену зовнішність, а також став швидше і комфортніше Від попередника рестайлінговий L...