Saturday, October 3, 2020

Lexus звернув проект суперкупе LC F

 Японський преміум-бренд відмовився від розробки суперкупе LC F, яке могло скласти конкуренцію моделі BMW M8. Про це повідомляє інтернет-портал Carsensor

У Lexus проаналізували економічну ситуацію, що змінилася через пандемію коронавируса, підрахували фінансові втрати, а також вивчили ринкові перспективи майбутньої новинки і визнали іміджевий спорткар LC F занадто дорогим і недоцільним.

Плани кинути рукавичку кращим європейським гран-турер японська компанія виношувала давно: вперше прототип суперкупе був сфотографував ще два роки тому. LC F повинен був запропонувати покупцям не тільки комфорт, але і видатні динамічні характеристики, ставши якнайшвидшої моделлю Lexus в історії.

На жаль, планам збутися не судилося. Однак, є і хороші новини. Компанія не планує згортати розробку нового двигуна V8 об'ємом 4,0 літра з двома турбонагнітачами, оскільки його намічалося ставити не тільки на найпотужнішу версію LC, але і на інші моделі Lexus і Toyota . Коли з'явиться цей мотор, поки не уточнюється.

No comments:

Post a Comment

Lexus показав оновлений седан LS

 Флагманський седан японського бренду отримав злегка змінену зовнішність, а також став швидше і комфортніше Від попередника рестайлінговий L...